top of page
9.jpg

Onderhoud parket, parket plaatsen, renovatie en herstelling van parketvloeren regio Gierle

KIES VOOR KWALITEIT, KIES VOOR SERVICE,
KIES VOOR BETAALBARE PRIJZEN!

PARKET PLAATSEN DOOR EEN GEDIPLOMEERD PARKETTEUR

JDK Parket in Gierle is uw specialist in plaatsing van traditioneel en hedendaags parket, vooral in en rond regio Lille, Beerse, Kasterlee, Vorselaar, Turnhout en Malle. Parket is een natuurlijk product en verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en motieven. Het is uniek, kleurrijk en geeft uw interieur een speciaal cachet. Kortom het heeft klasse! Bovendien werkt parket sterk isolerend, waardoor u bespaart op uw energiefactuur!

PARKETVLOER LATEN RENOVEREN OF HERSTELLEN?

JDK Parket is gespecialiseerd in renovatie van parket. Het hernieuwen van verouderde, historische of kasteelvloeren, het volledig opschuren van bestaande parketvloeren en het herstellen of bijplaatsen van bestaande parketvloeren na vb. waterschade. We beschikken over moderne apparatuur voor renovatie, schuren of herstellingswerken. JDK Parket gebruikt diverse afwerkingsbehandelingen om uw bestaand parket nieuw leven in te blazen: herkleuren, beitsen, lakken, vernissen, oliën en boenen, enz. Al de producten die hiervoor nodig zijn, kunt u natuurlijk ook bij ons verkrijgen tegen scherpe prijzen.

  • vakkundig en snel uitbreken van oude vloeren bv.  bestaande parket, tegelvloeren, tapijten, vinyl, enz.

  • bij waterschaden mogelijk om een bouwdroger te huren

  • voorbereidingswerken aan bestaande ondergronden egaliseren van chape en ondervloeren voor plaatsing van een parket

HERSTELLEN BESCHADIGDE PARKETVLOEREN OF BIJPLAATSEN AAN BESTAANDE PARKETVLOEREN

JDK Parket is uw partner voor het herstellen van beschadigde parketvloeren. Door lekken of andere vochtproblemen kan het zijn dat parketvloeren gaan kromtrekken of dat hierop vlekken te zien zullen zijn. Als gediplomeerd parketteur kan Joris De Keuster deze vloeren herstellen of de beschadigde panelen vervangen. Ook voor het bijplaatsen van parketvloeren is JDK Parket uw partner.

ONDERHOUD VAN PARKETVLOEREN

JDK Parket, uw partner voor onderhoud parket in en rond regio Lille(Gierle), Beerse, Kasterlee, Vorselaar, Turnhout, Malle. Joris staat u bij met raad en daad om ervoor te zorgen dat uw parketvloeren zolang mogelijk in topconditie en zo goed als nieuw blijven. De producten die u hiervoor nodig hebt kan u altijd bij ons kopen zodat u uw eigen vloeren ook kan onderhouden.

Contacteer JDK Parket voor meer info!

De plaatsing, renovatie, herstelling of het onderhoud van uw parketvloer in of rond Antwerpen?
Kies voor kwaliteit en service!

bottom of page