JDK Parket, specialist in het bekleden van trappen en tuinpoorten

Bekleden van trappen in en rond Antwerpen

Bij het plaatsen van uw parket kunnen wij ook uw trap bekleden, zo lopen trap en parketvloer mooi in elkaar over. Uw trap kan dezelfde afwerking krijgen als uw parket, of juist in een contrasterende kleur. Dit komt zowel in een modern als een rustiek interieur tot zijn recht. 


Uw trap bekleden in of rond Antwerpen? Kies voor kwaliteit en service! 

Vraag een offerte aan.

Bekleden van tuinpoorten in en rond Antwerpen

Bekleden van tuinpoorten

Voor het bekleden van tuinpoorten met hout kiest u best voor een houtsoort die geschikt is voor buitentoepassingen en die een hoge natuurlijke duurzaamheid bezit. De meeste tropische houtsoorten kunnen hiervoor gebruikt worden en ondergaan onder invloed van zon en regen een natuurlijke vergrijzing en zorgen zo voor een uitzonderlijk fraai uitzicht.

Uw tuinpoort laten bekleden met hout in of rond Antwerpen? Kies voor kwaliteit en service!

Vraag een offerte aan.

Houten terrassen in en rond Antwerpen

Houten terrassen

Voor uw houten terras kunnen we verschillende soorten tropische houtsoorten gebruiken. Wie de ecologische weg wil opgaan kiest voor een terras in bamboe, enkel de stelen worden gekapt en de moederplant blijft intact. Bamboe heeft een bijzondere lange levensduur en is te vergelijken met tropische houtsoorten. Onder invloed van de weersomstandigheden zal bamboe vergrijzen. Indien u de oorspronkelijke kleur wilt behouden, kan dit een behandeling krijgen met olie en een speciale uv-beschermer.

Een houten terras of terras in bamboe in of rond Antwerpen? Kies voor kwaliteit en service! Vraag een offerte aan.

Vinylvloeren in en rond Antwerpen

Vinyllaminaat

Vinyllaminaat is geluiddempend en volledig waterdicht, ideaal voor badkamers en keukens! Tevens is deze vloer geschikt om op vloerverwarming te plaatsen. Het is onderhoudsvriendelijk, u dient uw vinylvloer enkel met stofzuiger en vochtige dweil met een oplossing van water en allesreiniger schoon te maken.

Vinyllaminaat in of rond Antwerpen? Kies voor kwaliteit en service! Vraag een offerte aan.