Parket

Traditioneel en hedendaags

JDK Parket staat graag tot uw dienst voor de plaatsing, renovatie & onderhoud van parketvloeren, plankenvloeren en/of houten vloeren. Geef samen met JDK Parket uw woning de uitstraling die ze verdient! Een gezellige, warme uitstraling die van uw huis een echte thuis maakt! Parket heeft een tijdloos, duurzaam karakter & bovendien is hout energiebesparend door zijn hoge isolatiewaarde.

Alle onderhoudsproducten voor uw parket zijn bij ons verkrijgbaar.

JDK Parket is gevestigd te Gierle en van daaruit vooral actief in regio Antwerpen. Zowel particulieren, bedrijven als aannemers kunnen op onze diensten beroep doen voor elk nieuwbouw- of renovatieproject. Kiest u voor JDK Parket, dan kiest u voor service, kennis en vakmanschap in eigen huis! Zelfwerkend zaakvoerder & geregistreerd aannemer, Joris De Keuster, is namelijk gediplomeerd parketteur en staat persoonlijk garant voor correcte afspraken, kwaliteit & nauwkeurigheid bij afwerking! Bovendien bieden wij u zeer scherpe prijzen.

De Keuster

JDK Parket, graag tot uw dienst!

Gediplomeerd parketteur

JDK Parket is graag uw specialist en partner in het leggen van traditionele en hedendaagse parket! Parket is een natuurlijk product en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is uniek en kleurrijk en geeft uw interieur een speciaal cachet. Kortom het heeft klasse! Bovendien werkt parket sterk isolerend, waardoor u bespaart op uw energiefactuur!

Na telefonische afspraak, onze toonzaal bij u aan huis! Wij brengen een uitgebreide waaier van parketstalen mee en staan u graag bij met het nodige advies.

 

Parket Overige producten